Formaţia Olympique Marseille a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Saint-Etienne, într-un meci din Ligue 1, joc început cu o întârziere de 15 minute din cauza incidentelor între suporteri.

HotNews.roFoto: Hotnews

Golurile au fost marcate de Payet 7' şi Radonjic 85'. Payet a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din acest sezon, reușind să îl învingă pe portarul Ruffier cu un șut incredibil din unghi.

Rezumatul meciului Saint Etienne vs Marseille.

Potrivit Le Figaro, înaintea partidei au avut loc violenţe între suporterii celor două echipe în exteriorul stadionului Geoffroy-Guichard. Forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene, care au afectat şi persoanele aflate în interiorul arenei. Jucătorii au fost nevoiţi să plece de pe teren în timpul încălzirii până când s-a estompat efectul gazelor lacrimogene.

Olympique Marseille s-a plâns după meci, într-un comunicat, că fanii săi nu au avut acces la meci, autorităţile interzicându-le accesul. Marseille a precizat că autocarele care îi transportau pe suporterii săi au fost atacate de persoane camuflate la sosirea la stadion. Autocarele au suferit daune semnificative. În momentul sosirii echipei Marseille la stadion, suporterii formaţiei au fost blocaţi într-un loc şi au fost ţinta fanilor gazdelor, care au aruncat către ei cu numeroase obiecte. În plus, forţele de ordine au reacţionat violent, cu gaze lacrimogene şi un tun de apă. Fanilor nu li s-a permis accesul în stadion din motive neclare, se arată în comunicatul Olympique Marseille.

După 23 de etape, Olympique Marseille ocupă locul doi în clasament, cu 46 de puncte, iar Saint-Etienne este pe 15, cu 28 de puncte. Lider este PSG, care are 58 de puncte, scrie News.ro.

S-au jucat miercuri, în etapa a 23-a din Ligue 1:

Brest - Bordeaux 1-1

Lyon - Amiens 0-0

Montpellier - Metz 1-1

Nimes - Dijon 2-0

Reims - Nice 1-1

Toulouse - Strasbourg 0-1

Saint Etienne - Marseille 0-2