Ousmane Dembele a suferit a zecea accidentare în tricoul Barcelonei. De data aceasta, francezul s-a accidentat la unul dintre antrenamentele catalanilor și se pare că va rata tot sezonul, a anunțat Marca.

HotNews.roFoto: Hotnews

Într-un comunicat al Barcelonei se precizează că Dembele a suferit o ruptură completă a tendonului proximal al bicepsului femural de la piciorul drept. Gruparea de pe Camp Nou informează că în următoarele ore se va lua o decizie cu privire la tratamentul care trebuie urmat pentru recuperarea lui.

Conform jurnaliștilor de la Marca, Dembele nu va mai evolua în acest sezon.

Abia revenit la antrenamentele Barcelonei după o problemă medicală care l-a ținut departe de gazon mai bine de două luni, Dembele s-a accidentat din nou în aceeași zonă a piciorului afectată și la precedenta leziune.

Ultima dată, atacantul s-a accidentat în meciul cu Borussia Dortmund din Liga Campionilor, disputat pe data de 27 noiembrie 2019 și câștigat de catalani cu 3-1.

Dembele (22 de ani) a fost transferat de Barcelona de la Borussia Dortmund, în vara anului 2017, în schimbul a 125 milioane de euro. Francezul a ajuns la a zecea accidentare de când este la campioana Spaniei.

De la venirea sa pe Camp Nou, Dembele a jucat 74 de meciuri, a marcat 19 goluri și a avut 17 pase decisive. Potrivit transfermarkt, cota sa de piață este de 75 de milioane de euro.