Antrenorul echipei engleze de fotbal Tottenham Hotspur, portughezul Jose Mourinho, a criticat arbitrajul video (VAR), în ciuda victoriei londonezilor în faţa lui Manchester City (2-0), duminică, în etapa a 25-a din Premier League, scrie Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Eu credeam că voi fi un mare fan al VAR, aşa cum am fost pentru tehnologia goal-line", a spus Mourinho după meciul cu Manchester City.

În ciuda rezultatelor bune obţinute de echipa sa, care o plasează pe locul 5 în clasament, tehnicianul portughez a regretat "numeroasele erori" ale asistenţei video la arbitraj, începând cu "un (cartonaş) roşu direct pentru Sterling (Manchester City)", care ar fi trebuit, în opinia sa, să fie acordat cu mult mai devreme în cursul meciului.

"Eu ştiu că Mike Dean (arbitrul meciului) a avut o misiune dificilă. El este pe teren şi totul se derulează rapid. Nu aş fi vrut să fiu arbitru. Uneori, încerc la antrenamente acest rol şi mi se pare foarte dificil. Deci, pentru mine, Mike Dean şi-a făcut bine treaba. Problema este VAR. VAR face prea multe erori", a concluzionat Mourinho.

VIDEO Tottenham - Manchester City 2-0 / Gazdele profită de eliminarea lui Zinchenko; Gundogan a ratat un penalty în prima repriză