Atacantul polonez Krzysztof Piatek s-a transferat de la AC Milan la Hertha Berlin cu care a semnat un contract pe termen lung, a anunţat joi clubul din Bundesliga, fără a oferi amănunte, scrie DPA.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit presei, Hertha a cheltuit 23 de milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile jucătorului de 24 de ani, care a dezamăgit în acest sezon la Milan.

Piatek a ajuns în Italia în iulie 2018, la Genoa pentru care a marcat 19 goluri în 21 de meciuri în toate competiţiile. În ianuarie anul trecut el a semnat cu Milan, unde a reuşit 16 goluri în 41 de meciuri, de asemenea în toate competiţiile.

Polonezul este a treia achiziţie majoră a Herthei în mercato de iarnă, care se încheie vineri, clubul cheltuind peste 50 de milioane de euro. Mijlocaşul defensiv Santiago Ascacibar a venit de la divizionara secundă VfB Stuttgart, iar un alt mijlocaş, Lucas Tousart, a fost cumpărat de la Olympique Lyon, însă va rămâne până în vară la echipa franceză.

Hertha, care se află pe un modest loc 13 în Bundesliga, primeşte vineri vizita lui Schalke, ocupanta poziţiei a 6-a, informează Agerpres.