Antrenorul Corneliu Papură a vorbit, în conferința de presă susținută înaintea primului meci oficial din 2020 pentru CSU Craiova, despre situația lui de la echipă, după ce Victor Pițurcă a plecat de pe Ion Oblemenco, informează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu mă gândesc la ce va fi în vară. Nu ţin de scaun absolut deloc. Nu m-au interesat niciodată contractele, modul lor de a le... (n.red. - întrebat până când are contract) Credeţi-mă, că nu am citit niciodată contractul. Contractul pentru mine este unul verbal, atâta timp cât te înţelegi şi forma de a lucra e de ajuns. Când nu mai merg lucrurile şi trebuie să încetezi contractul, îl încetezi amiabil şi cu asta, basta, nu are rost să mai ţii de anumite acte. Poate şi de asta am pierdut de anumite ori.

Material, am pierdut foarte mult ca jucător. Nu m-au interesat contractele în sine, în sensul jurudic. Sunt foarte conştient că la fotbal lucrurile merg foarte repede şi într-un sens şi în celălalt. Nu m-a preocupat un contract din punct de vedere juridic. Contractul la fotbal este atata timp cât câştigi", a spus Papură, potrivit Telekom Sport.

Vineri, 31 ianuarie, CSU Craiova o așteaptă pe Gaz Metan Mediaș, pe Ion Oblemenco, de la ora 20:00, în primul meci din etapa a 23-a a Ligii 1.

"Ne aşteaptă un meci dificil, împotriva unei echipe care este în luptă cu noi pentru play-off. Trebuie să ne aşteptăm la toate scenariile posibile, dar vrem să trecem cu bine peste acest meci. Sunt foarte importante punctele puse în joc. Trei puncte ne-ar ajuta foarte mult pentru configuraţia clasamentului, pentru ceea ce va fi. Dacă vom avea o atitudine bună, să luptăm pentru fiecare minge, cu siguranţă nu vor fi probleme în ceea ce priveşte publicul nostru.

Sper ca fanii să ne fie alături, pentru că dacă vom reuşi ceva nu vom reuşi decât dacă vom avea publicul alături. Altfel ne va fi greu. Dacă ai ostilitate, pot apărea sincope în evoluţia echipei. Ca argument sunt meciurile în care nu am evoluat cel mai bine, cu Astra, dar publicul ne-a fost alături şi am luat trei puncte, şi cu Voluntari, în care nu am reuşit cel mai bun joc din sezon, am fost conduşi, am avut susţinerea publicului şi am reuşit întoarcerea rezultatului. La meciul cu Sepsi ne-au fost ostili din minutul 60 şi am pierdut meciul.

Pentru a vorbi de titlu, în primul rând trebuie să intrăm în play-off, iar acolo orice echipă are şanse. Avem meciuri dificile, luptăm acasă cu Mediaşul, iar eu cred că putem învinge orice echipă din România, avem jucători foarte buni, cred în potenţialul echipei.

Koljic nu este apt pentru 90 de minute.

Nu mi s-a propus niciodată un dialog cu fanii, dar aş face-o cu cea mai mare plăcere. În orice zi sunt deschis oricărui dialog, chiar mi-ar face plăcere să dialogăm, să găsim o soluţie ca împreună să facem ceva. E complet neadevărat că am refuzat să discut cu fanii.

Cred că Dan Nistor e un jucător care ne poate ajuta. A reuşit să se impună în primii 11, a arătat un potenţial bun, are o experienţă bună, cred că s-a integrat bine. E un jucător matur, pe final de carieră, cred că este un câştig pentru noi", a mai adăugat Papură.