Mirel Rădoi, noul selecționer al echipei naționale a României, a afirmat, marți, că nu vor mai fi convocați la prima reprezentativă jucători egoiști, care nu mai pot face față la acest nivel.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt jucători care au fost convocați și care s-ar putea să nu mai fie acum. De ce? Pentru că și noi vedem anumite lucruri. Sunt unii care vin la națională doar pentru a bifa o selecție și nu mai arată că pot face parte din echipa națională. Sunt prea egoiști și nu vor mai fi la lot. Jucătorii, indiferent de vârstă, trebuie să înțeleagă că suntem aici pentru echipa națională. Nu e nimeni pentru el. Cine crede că e prezent pentru el va părăsi echipa națională. E greu să inventăm jucători noi, să găsim unii care până acum nu au fost la lot. Mi-e greu să spun", a declarat Mirel Rădoi, potrivit DigiSport.

Rădoi se află în cantonamentul din Spania al echipelor din Liga 1 pentru a urmării jucătorii care pot fi convocați la prima reprezentativă.

Primul meci al lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a naționalei va avea loc pe 26 martie, la Reykjavik, în semifinalele barajului pentru EURO 2020, contra Islandei, scrie Mediafax.