Echipa de fotbal FCSB a învins formaţia germană de ligă secundă Karlsruher SC cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă, la Estepona, într-o partidă de verificare din stagiul pe care îl susţine în Spania, scrie Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

După 0-1 cu FC Basel, vicecampioana României a reuşit prima sa victorie în Spania, prin golul marcat de Florinel Coman, în minutul 55, din lovitură liberă de la aproximativ 18 metri, potrivit site-ului formaţiei roş-albastre.

Karlsruher SC ocupă locul 15 din 18 echipe în Zweite Bundesliga.

Antrenorul Bogdan Vintilă a început meciul în următoarea formulă: Bălgrădean - Creţu, Planic, I. Cristea, Panţîru - Nedelcu, Oaidă, Moruţan - Man, D. Olaru, Coman (căpitan). Oaidă a fost înlocuit în minutul 40 de Ovidiu Popescu, în urma unei accidentări.

În minutul 70 au fost introduşi în grup Vlad, Manea, Perianu, Momcilovic, Filip, Vînă, Cr. Dumitru, R. Niţă şi Ad. Popa. Căpitanul Florin Tănase nu a fost utilizat, din cauza unei probleme medicale.

FCSB va juca luni un nou meci amical, împotriva ruşilor de la Lokomotiv Moscova, de la 17:30 (ora României), la Marbella Football Center.

Vezi mai jos golul lui Florinel Coman: