​Josep Maria Bartomeu, președintele clubului FC Barcelona, a declarat că este sigur că, pe viitor, Xavi Hernandez va antrena echipa catalanilor, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Cu siguranță, Xavi va fi antrenorul Barcelonei într-o zi. Nu am nicio îndoială. Este foarte capabil, este o persoană care înțelege perfect fotbalul nostru. Xavi își dorește lucrul aceste și într-o zi se va întâmpla. Deocamdată, Quique Setien este antrenorul echipei și cred și sper că va fi totul bine pentru că a ajuns plin de motivație și spune că va urma filosofia noastră și stilul de joc. Vor exista variații, desigur, va avea nuanțele lui, dar cred că va decurge totul cum trebuie cu jucătorii pe care îi avem și cu Quique Setien”, a declarat Josep Maria Bartomeu, pentru Sport.es.

”Vreau să mai spun că Ernesto Valverde a făcut o treabă magnifică. Suntem recunoscători pentru succes, pentru trofee, pentru felul său de a fi, pentru talentul său, pentru profesionalismul și pentru inteligența sa. A lăsat multe lucruri frumoase la club, dar era momentul să dăm un nou suflu echipei”, a mai spus președintele Barcelonei.

Xavi Hernandez antrenează deocamdată echipa Al Sadd, din Qatar, aflată pe locul 3, cu un total de 21 de puncte.