O tentativă de jaf a avut loc duminică seară, la locuința fotbalistului brazilian Marquinhos, de la Paris Saint-Germain, informează L'Equipe. Patru persoane au încercat să pătrundă în casa jucătorului care se afla la acel moment pe teren, în meciul cu AS Monaco, scor 3-3.

HotNews.roFoto: Hotnews

Patru persoane neidentificate au pătruns în grădina locuinței lui Marquinhos, situată în Yvelines, însă acestea au fost alungate de prezența unui paznic, care a alertat poliția, duminică seară, în jurul orei locale 21:00, conform sursei citate.

Un echipaj a fost trimis la fața locului, însă cei patru indivizi nu au fost găsiți, astfel că s-a deschis o anchetă: "Investigația este în desfășurare pentru a identifica tâlharii. Nu putem confirma că știau că este vorba de casa lui Marquinhos. Poate fi vorba de hoți oportuniști, care acționează în acest fel", a declarat una dintre surse.

Jefuirea locuințelor fotbaliștilor în timpul meciurilor pe care le dispută este o practică tot mai des întâlnită. De la finalul anului 2018, alți jucători de la Paris Saint-Germain, precum Eric Choupo-Moting, Dani Alves, Thiago Silva sau Layvin Kurzawa au avut parte de astfel de neplăceri, scrie Mediafax.