Rivaldo, fostul jucător al Barcelonei, a criticat evoluția echipei lui Ernesto Valverde, după înfrângerea suferită în fața celor de la Atletico Madrid, scor 2-3, în semifinalele Supercupei Europei. "Barcelona nu mai poate să continue să doarmă la meciurile importante. Este frustrant", a spus brazilianul.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu m-ar suprinde ca cei de la club să se gândească să nu mai continue cu el (n.red. - Ernesto Valverde), acum sau la finalul sezonului", a spus Rivaldo, potrivit marca.com, care a mai adăugat:

"Barcelona nu mai poate să continue să doarmă la meciurile importante. Este frustrant. Modul în care controlau partida era deasupra orice, dar nu poți să cazi defensiv în fața unei rivale atât de importante, antrenată de Simeone. El Cholo (n.red. - Diego Simeone, antrenor Atletico Madrid) este un antrenor foarte energic în afara terenului de joc, mereu țipând la jucătorii săi, motivându-i să dea puțin mai mult și, poate, asta îi lipsește Barcelonei în aceste momente.

Cu siguranță această înfrângere nu este benefică pentru Valverde. Îmi amintesc și de eșecurile umilitoare din Liga Campionilor. Acum s-ar putea să fie destul de aproape sfârșitul, pentru că un club ca Barcelona nu poate să continue să piardă așa, într-un fel atât de neglijent".

Duelul pentru trofeul Supercupa Spaniei va avea loc duminică, 12 ianuarie, de la ora 20:00, între Real Madrid și Atletico Madrid, la Jeddah, în Arabia Saudită.

"Dacă cineva avea îndoieli în ceea ce privește calitățile lui Zidane în funcția de antrenor, după primul lui mandat la Real Madrid, acum cred că dispar și el demonstrează că poate să gestioneze un lot și egourile jucătorilor cu prudență, dar de asemenea să facă sisteme bune de joc și să își facă echipă să joace foarte bine", a spus Rivaldo, despre antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, potrivit Mediafax.