În vârstă de 66 de ani, Ionuţ Popa trece printr-o perioadă cumplită, fiind grav bolnav de mai multe luni. Antrenorul a declarat că problemele de sănătate nu îi mai permit să se gândească la fotbal. "Nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine", a spus Popa.

Ionut PopaFoto: acspoli.ro

"Sunt la Arad, acasă, încă de la începutul lunii septembrie, atunci când am venit din spital de la Cluj. Cum mă simt? Ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta. Am fost pe la o grămadă de medici, dar……

Off, cum este viața asta. Chiar nu vreau să pară acum că mă plâng în presă, departe de mine acest gând, dar nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine. Din păcate medicii nu îmi pot face operația la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate. Sunt foarte trist din această cauză", a declarat Ionuț Popa pentru ProSport.

Întrebat dacă îi este dor de fotbal, Popa a răspuns: "În această situație eu mă gândesc doar la problemele mele și la familia mea. Sunt conștient că cei dragi trec prin clipe grele din cauza problemelor mele medicale, dar fotbalul a fost viața mea. Păcat că nu mai sunt în putere să lucrez. Le mulțumesc frumos tuturor celor care s-au gândit la mine, dar acum vă rog frumos să mă scuzați, nu mai pot să vorbesc la telefon".

Ionuț Popa a antrenat-o ultima dată pe UTA Arad, în 2019. El a mai pregătit de-a lungul timpului echipe precum Bihor Oradea, Jiul Petroșani, Poli Iași, CS Mioveni, Național Sebiș, Șoimii Pâncota sau Poli Timișoara.

La 30 iunie 2019, cluburile Politehnica Iaşi şi ACS Poli Timişoara au postat pe site-urile oficiale mesaje către fani pentru a-l susţine prin donaţii pe Ionuţ Popa. Echipa din Copou a mai făcut un apel către suporteri și în luna decembrie a anului trecut.