CFR Cluj a început, joi, pregătirea de iarnă, liderul din Liga 1 antrenându-se pe stadionul din Gruia. Dan Petrescu a vorbit despre prelungirea contractului și despre cine este cel mai important transfer reușit de campioana en-titre.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ce a spus Dan Petrescu

"Pentru mine e bine că am semnat prelungirea, am mai multă liniște și sper să duc la final acest contract. E bine să ai continuitate la echipele la care te simți bine, iar eu m-am simțit mereu bine la Cluj" - Dan Petrescu, pentru Telekom Sport.

Nu pot face transferuri, dar au un nume "nou" în lot

"Îmi doresc mult să putem face transferuri, dar avem un lot valoros, chiar dacă a plecat Culio, iar el e o pierdere incredibilă. Avem unele nume pregătite pentru transferuri, în cazul în care interdicția se va ridica.

Țucudean e cea mai importantă achiziție din această iarnă, chiar dacă nu s-a mai antrenat și nu a mai jucat. Arată bine, l-am văzut, sper să reușim să-l punem pe picioare din punct de vedere fizic", a completat Dan Petrescu.

În vârstă de 28 de ani, George Țucudean a revenit la antrenamentele campioanei după operația suferită la inimă. În actualul sezon, atacantul a jucat în nouă partide și a marcat patru goluri.

Primul meci oficial pe care CFR-ul lui Petrescu îl va juca va fi pe 2 februarie 2020, atunci când în Gruia va veni FCSB.

În clasamentul Ligii 1, CFR se află pe primul loc, cu 44 de puncte, ardelenii fiind urmați de Astra Giurgiu (40 - trei puncte penalizare, le-ar putea primi înapoi la TAS) și de FCSB (39 de puncte, dar și un meci mai puțin disputat).