Iker Casillas (38 de ani) se află în continuare în perioada de recuperare pentru a putea reveni la Porto, după ce în luna mai a lui 2019 a suferit un infarct. Portarul a fost prezent la evenimentul organizat de Hospital São João de Oporto, cu scopul de a le ura bun venit celor 174 de medici rezidenți, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

În cadrul evenimentului, fostul goalkeeper al clubului Real Madrid le-a vorbit viitorilor doctori despre cât de importantă este meseria lor și cât de mult apreciază ceea ce fac medicii: "Nu este dificil să joci în fața a 70.000 sau 80.000 de oameni, dificil este să operezi pe cineva care a suferit un atac de cord. Aveți o responsabilitate enormă pentru a avea grijă de ceilalți".

"Acesta este un moment important pentru voi. Veți învăța multe și medicii cu experiență vă vor arăta cel mai bun drum pentru a avea o carieră minunată", a mai adăugat Iker Casillas.

Portarul spaniol a ajuns la Porto în anul 2015, atunci când a plecat de la Real Madrid. Până acum, Iker Casillas a evoluat în 156 de partide, a primit 116 goluri și a reușit să nu primească niciun gol în 74 de meciuri.