Manchester City a făcut un pas important către finala Cupei Ligii Angliei, după ce a trecut, scor 3-1, de Manchester United chiar pe Old Trafford. Returul va avea loc pe 29 ianuarie, pe Etihad Stadium.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Bernardo Silva '17, Ryad Mahrez '33 şi Andreas Pereira '39 (autogol) au punctat pentru cetățeni, în timp ce Marcus Rashford '70 a înscris pentru gazde.

Ce a spus Ole Gunnar Solskjaer

"În prima repriză, după primul gol, am jucat cel mai prost fotbal de când sunt aici. Orgoliu este cuvântul despre care am vorbit la pauză.

<< Este normal să plecați capul, dar trebuie să ne revenim repede. Nu putem să fim noi. Asigurați-vă că veți câștiga repriza a doua și suntem în continuare în joc. Este o misiune dificilă pentru noi. Chiar dacă trebuie să urcăm un munte, putem să urcăm>>.

Avem o echipă tânără. Încă învățăm. Aceste experiențe ne vor apropia. A doua repriză mă ajută să cred" - Ole Gunnar Solskjaer.

Partida retur va avea loc în data de 29 ianuarie, pe Etihad Stadium.

În cealaltă semifinală se vor duela Leicester şi Aston Villa. Partida tur este miercuri, de la ora 22:00, iar returul la 28 ianuarie, pe Villa Park.

Finala Cupei Ligii Angliei va avea loc în data de 1 martie.

Rezumatul partidei dintre United și City: