Raul Calderon, presedintele celor de la Real Madrid, a anuntat ca doua dintre simbolurile formatiei "Blanco", Raul Gonzalez si Iker Casillas, vor ramane pe viata la actuala campioana a Spaniei, informeaza AS.

Astfel, Raul mai are contract cu "galacticii" pana in anul 2010, atunci cand va avea 33 de ani, in timp ce portarul minune al Madridului mai are o intelegere valabila pana in 2011 cu cea mai titrata echipa din Champions League, atunci cand va avea 29 de ani.

Daca in cazul lui "Raul Madrid" totul este pus la punct pana la ultimul detaliu fotbalistul urmand sa fie cooptat in staff-ul madrilenilor dupa ce isi va incheia cariera, Casillas va semna prelungirea intelegerii sale cu Realul la finele fiecarui sezon, tinand cont de faptul ca va avea numai 29 de ani, o varsta la care portarii mai au inca multe de spus.

Cei doi sportivi vor intra in galeria selecta a fotbalistilor care au activat la o singura echipa, alte exemple fiind Paolo Maldini,inca in activitate, si Franco Baresi, ambii AC Milan.