Ciprian Tătărușanu a jucat într-un singur meci de când a ajuns la Olympique Lyon, dar nu mai face o tragedie din această situație. Mai mult, portarul naționalei României a glumit pe seama faptului că este tot timpul rezervă, declarând că "cea mai grea parte când stai pe bancă este că te doare spatele".

Foto:

"Este normal să nu fiu mulțumit cu această situație. E ciudat. Dar nu mai este o tragedie. Voi face totul pentru a juca și pentru a schimba această situație. Perioada de transferuri din iarnă este de scurtă durată, deci nu mă gândesc prea mult la asta", a declarat Tătărușanu, într-o conferință de presă, potrivit L'Equipe.

Glumind pe seama faptului că este tot timpul rezervă, Tătărușanu a dezvăluit și ce îl deranjează cel mai mult: "Cea mai grea parte când stai pe bancă este că te doare spatele!" (zâmbește).

În vârstă de 33 de ani, Ciprian Tătărușanu a ajuns la Olympique Lyon în vara anului trecut, iar de atunci a evoluat o singură dată pentru gruparea franceză. Românul a apărat într-un joc de Cupa Ligii, pe 18 decembrie, cu Toulouse, câștigat de Lyon cu 4-1.

Antrenorul Rudi Garcia nu a contat pe Tătărușanu nici măcar la meciul din turul trei al Cupei Franței, unde Lyon a înfruntat-o sâmbătă pe Bourg en Bresse, formație de liga a treia. Cu Anthony Lopes între buturi, Lyon s-a impus cu 7-0.

Lyon va juca următoarea partidă miercuri (8 ianuarie), în sferturile Cupei Ligii Franței, unde o va întâlni pe Brest, echipa aflată pe locul 15 în Ligue 1. Tătărușanu a anunțat că va fi titular la meciul de pe Parc Olympique Lyonnais.

"Sunt la conferinţa de presă, deci voi juca miercuri. Sunt gata şi mă pregătesc să joc în fiecare meci", a indicat portarul naționalei României.

În campionat, Lyon ocupă locul 12, cu 26 de puncte după 19 meciuri disputate (7 victorii, 5 remize și 7 înfrângeri). În ceea ce privește golaverajul, Lyon a înscris 29 de goluri în campionat și a încasat 18.