Echipa din Liga a II-a, Turris Turnu Măgurele, și-a anunțat noul antrenor. Erik Lincar a revenit pe banca tehnică a clubului, iar anunțul oficial a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a formației.

Erik LincarFoto: csconcordia.ro

"Acum la cumpăna dintre ani, vă urăm un călduros "La mulţi ani!", anunţând pe această cale şi faptul că am ajuns la un acord cu domnul Erik Lincar pentru preluarea funcţiei de antrenor principal. Bine ai revenit acasă, Mister!", este anunțul făcut pe pagina de Facebook a formației Turris Turnu Măgurele, care se află pe locul cinci în clasamentul Ligii a II-a, cu 32 de puncte adunate în 19 etape.

Erik Lincar revine la Turnu Măgurele după trei luni.

"Uneori, patronii au dreptul de a decide cum doresc. Dar, în acelaşi timp, când antrenorul realizează că echipa se schimbă şi filosofia lui nu mai e susţinută, e mai bine să plece. Pentru că, dacă nu o face, va apărea frustrarea de ambele părţi şi tot ceea ce s-a construit se va distruge", a fost mesajul de despărțire al tehnicianului la adresa patronului echipei, Valentin Dragnea, care ar fi insistat la Erik Lincar să îl primească în lot pe Cristi Bud, jucător care fusese exclus din lot pe motiv de disciplină.

După despărţirea de Turris, Erik Lincar a antrenat-o pe Concordia Chiajna, de care s-a despărţit la finalul lunii decembrie, scrie Mediafax.