Marius Șumudică, antrenorul formației Gazișehir Gaziantep, a anunțat că nu va mai reveni în Turcia pentru meciul echipei sale cu Yeni Malatyaspor. Tehnicianul a fost diagnosticat cu pneumonie, iar medicul i-a interzis lui Șumudică să zboare, în ciuda faptului că își cumpărase deja bilete de avion, potrivit Mediafax.

Marius SumudicaFoto: Facebook/ Kayserispor

"Trebuia să fiu acolo. Nu contează că am pierdut biletele, îmi pare rău că nu sunt la echipă, dar sper ca băieţii să încheie bine această primă jumătate a sezonului. M-a văzut vineri doamna doctor Bădulescu, un reputat pneumolog care ţine cu Rapid, şi mi-a interzis categoric să zbor. Am vrut să plec cu maşina, dar n-aş fi făcut decât să-mi înrăutăţesc sănătatea. Doamna doctor mi-a schimbat tratamentul şi mă simt mai bine. Cel puţin aşa mi se pare mie. Șapte zile trebuie să iau noul antibiotic prescris, plus celelalte medicamente şi sper să scap", a declarat Șumudică, pentru Digi Sport.

Șumudică spune că are încredere în stafful său, care va conduce partida cu Yeni Malatyaspor, de duminică, din ultima rundă a turului de campionat: "Am spus de fiecare dată că am lângă mine un staff extraordinar. Oricum vorbesc cu ei şi cu jucătorii de o grămadă de ori pe zi şi am mare încredere că o să încheiem cu o victorie".

Șumudică a anunțat marți, în Ajunul Crăciunului, că a fost diagnosticat cu bronhopneumonie și a fost internat în spital.

Marius Șumudică (48 de ani) conduce formația turcă Gazișehir Gaziantep de la începutul acestui sezon. Cu antrenorul român pe banca tehnică, nou-promovata se află pe locul 10 în prima ligă turcă, având 23 de puncte acumulate în primele 16 runde.