​Scott Kashket (23 de ani), atacantul echipei Wycombe Wanderers, a fost pus sub acuzare de Federația Engleză, marți, după ce ar fi pariat pe 183 de meciuri de fotbal.

Minge de fotbalFoto: Adidas

Jucătorul formației din liga a treia engleză este acuzat că ar fi pariat pe 183 de meciuri de fotbal de-a lungul a doi ani, în perioada septembrie 2014 - august 2016. El va trebui să răspundă acuzațiilor până la 31 decembrie, potrivit unui comunicat citat de Sky Sports.

Clubul Wycombe și-a manifestat susținerea pentru jucătorul sosit în 2016, de la Leyton Orient: "Clubul a luat la cunoștintă comunicatul și va continua să îi ofere lui Scott Kashket întreaga susținere în ceea ce privește acest caz, care se referă la o perioadă dificilă din cariera sa, înainte de a sosi aici".

Scott Kashket și-a început cariera la formația spaniolă Hercules, unde a evoluat la juniori, iar ulterior a revenit în Anglia, unde a jucat la formațiile Wingate FC, Leyton Orient, Welling și Wycombe.

În acest sezon, Kashket a jucat în 21 de meciuri pentru Wycombe, reușind patru goluri și două pase decisive. Echipa sa ocupă primul loc în liga a treia engleză, transmite Mediafax.