Chelsea a câștigat derbiul londonez cu Tottenham, scor 2-0, în etapa a 18-a din Premier League. Ambele goluri ale echipei pregătite de Frank Lampard au fost marcate de Willian în prima repriză.

HotNews.roFoto: Hotnews

Willian a deschis scorul pe Tottenham Hotspur Stadium în minutul 12, cu un șut superb din interiorul careului. Brazilianul a mărit avantajul lui Chelsea pe finalul primei reprize, când a înscris de la punctul cu var (45+4').

În partea a doua, echipa lui Mourinho a rămas în inferioritate numerică, după ce Son a văzut direct cartonașul roșul și a fost eliminat (62'). Sud-coreeanul a căzut după un duel cu Rudiger, iar apoi l-a lovit cu piciorul în piept pe fundașul celor de la Chelsea. După consultarea VAR, centralul Anthony Taylor i-a arătat cartonașul roșu lui Son.

Deși a avut mai bine de 30 de minute un om în plus, Chelsea nu a mai reușit să marcheze, iar scorul final a fost 2-0.

Chelsea a acumulat 32 de puncte și se află pe locul 4 în clasament, în timp ce Tottenham este pe poziția a șaptea, cu 26 de puncte.

Vezi aici golurile meciului Tottenham vs Chelsea.

Tot duminică, Manchester United a fost învinsă surprinzător de Watford, ultima clasată din Premier League, scor 2-0, în deplasare. Sarr 50' și Deeney 54' (penalty) au marcat golurile celei de-a doua victorii a sezonului pentru Watford.

Clasament:

1. Liverpool 49 (- un joc)

2. Leicester 39

3. Manchester City 38

4. Chelsea 32

5. Sheffield Utd 28

6. Wolves 27

7. Tottenham 26

8. Manchester United 25 etc.