​Presa sârbă anunţă că fostul internaţional (42 de selecţii) şi fostul jucător al echipei Inter Milano, Dejan Stankovic, va fi noul antrenor al echipei Steaua Roşie Belgrad, urmând a semna un contract valabil până în vara anului 2022.

Dejan Stankovic, antrenor la Steaua Rosie BelgradFoto: Twitter - FK Crvena zvezda

În vârstă de 41 de ani, Stankovic a jucat la Steaua Roşie între 1995 şi 1998, înainte de a se transfera la formaţia Lazio (1998 - 2004) şi apoi la Inter Milano, unde a evoluat până în 2013.

La echipa belgrădeană, Stankovic va avea un salariu anual de 400.000 de euro, jumătate din cât câştiga predecesrul lui, Vladan Milojevic.

Dejan Stankovic are puţină experienţă ca antrenor, fiind secund la Udinese, în sezonul 2014-2015. În ultima perioadă, Stankovic a lucrat în cadrul centrului de juniori al clubului Inter Milano.

Vladan Milojevic a anunţat, joi, că demisionează de la conducerea campioanei Serbiei.

“Am decis să nu mai antrenez Steaua Roşie. Le mulţumesc colaboratorilor mei, familiei mele şi în special suporterilor”, a declarat Milojevic.

Steaua Roşie Belgrad este lider detaşat în campionatul Serbiei, cu 11 puncte avans faţă de următoarea clasată, Partizan Belgrad, dar în Champions League a înregistrat o singură victorie şi cinci înfrângeri.

Vladan Milojevic se afla la conducerea echipei Steaua Roşie din sezonul 2017/2018 şi de atunci a câştigat două titluri naţionale, scrie News.ro.