​Gică Popescu, președintele clubului Viitorul, a vorbit despre situația actuală a lui Ianis Hagi. Oficialul grupării patronate de Hagi a precizat că internaționalul român se va acomoda la Genk și va reuși să se impună în "primul 11" al campioanei Belgiei.

Ianis HagiFoto: krcgenk.be

"Ianis nu are nevoie să revină la echipă (n.red. - Viitorul), pentru că este foarte bine acolo unde este, chiar dacă a jucat mai puţin în ultima perioadă. Este nevoie şi de adaptare la copii, aşa cum este Ianis, Băluţă şi ceilalţi tineri care au plecat.

E nevoie de o perioadă de adaptare de şase luni de zile. Eu i-am spus asta de când a plecat, să nu se sperie atunci când nu va juca meci de meci, aşa cum a făcut-o în perioada în care era la Viitorul. Are nevoie de adaptare, are nevoie să asimileze noul sistem de joc, noua mentalitate, noua viaţă... Eu sunt convins că Ianis, începând cu luna ianuarie, când se va relua campionatul, va reuşi să joace mai mult" , a declarat Gheorghe Popescu.

În acest sezon, Ianis Hagi (21 de ani) a evoluat în 18 meciuri, în toate competițiile, la gruparea Genk și a marcat de trei ori, oferind patru pase decisive, scrie Mediafax.