Memphis Depay (25 de ani) și Jeff Reine-Adelaide (21 de ani), jucătorii echipei Olympique Lyon, au suferit o ruptură la ligamentele încrucișate și vor lipsi cel puțin șase luni de pe teren. În aceste condiții, olandezul Depay are șanse mici să mai evolueze la EURO 2020, scrie Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Accidentarea celor doi a survenit în urma meciului de duminică, cu Rennes, scor 0-1.

"Olympique Lyon este întristată de accidentările grave ale lui Memphis Depay și Jeff Reine-Adelaide, care au suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate la genunchiul stâng, respectiv drept, în timpul meciului OL-Rennes, din etapa a 18-a a campionatului. Datele intervențiilor chirurgicale vor fi confirmate în următoarele zile, dar este probabil să fie indisponibili cel puțin șase luni", a transmis clubul francez.

În acest sezon, Memphis Depay a fost unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Olympique Lyon, reușind 14 goluri în 18 partide. Extrema stângă are șanse mici să mai joace la EURO 2020, turneu final unde Olanda se va afla în grupa C, alături de Ucraina, Austria și una dintre câștigătoarele barajului, care poate include și România.

În schimb, internaționalul francez U21 Jeff Reine-Adelaide evoluează cu regularitate pe postul de mijlocaș central, reușind trei goluri și patru pase decisive în cele 20 de partide disputate în acest sezon.