​Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că nu a primit o ofertă pentru a pleca de la CFR Cluj, el menţionând că va părăsi gruparea doar dacă va fi dat afară. De asemenea, antrenorul ardelenilor a vorbit și despre situația lui Culio, care și-a anunțat plecarea de la club, potrivit News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Eu sunt antrenor, n-am vorbit cu nimeni, numai cu CFR, am contract încă doi ani şi jumătate. Nu măd de ce să nu fiu eu antrenorul. Nu e nicio ofertă. Numai dacă clubul mă dă afară, atunci voi pleca.

Tot mai sper că se răzgândeşte Culio. Culio nu se lasă de fotbal, merge în Argentina să joace fotbal. El pleacă de la CFR din motive personale, familiale, dar nu se lasă. Eu încă mai sper, unu la sută, poate reuşesc să-l întorc. Vrea să mai joace, cel puţin până în vară. După care să ia carnetul de antrenor şi să vină antrenorul meu secund, dar nu ştiu dacă va fi posibil. Dacă ca jucător nu poţi să pleci de acasă, ca antrenor e şi mai greu. Eu încă mai sper ca el să se întoarcă. În opinia mea, este cel mai bun străin care a fost vreodată la CFR. E un jucător care-şi dă viaţa. El a venit să joace fotbal, cu inima, cu sufletul", a spus Petrescu.

Echipa CFR Cluj va întâlni Astra Giurgiu, luni, pe teren propriu, de la ora 20.00, în etapa a XXI-a a Ligii I.