​Golul spectaculos al fotbalistului Constantin Budescu, realizat la unul dintre antrenamentele echipei Astra Giurgiu, a fost lăudat de cotidianul Marca, spaniolii rămânând uluiți de execuția românului, scrie Mediafax.

Constantin BudescuFoto: Facebook - Astra Giurgiu

"Gol uluitor reușit de românul Budescu, de la zona mixtă. Internaționalul român de la Astra Giurgiu a reușit o execuție sublimă de pe tunelul care duce la vestiare", a scris Marca.

Imaginile cu golul reușit de Budescu au devenit virale pe internet. Fotbalistul a pus pariu cu un membru din stafful Astrei Giurgiu că va reuși să înscrie din zona vestiarelor, lucru care s-a și întâmplat, el imprimând un efect deosebit mingii, care a intrat în poartă.

Nu a fost pentru prima dată când Budescu apelează la astfel de execuții la antrenamente. În trecut, fostul jucător de la FCSB a înscris din parcarea Stadionului Astra, din Ploiești.

Constantin Budescu (30 de ani) s-a întors la Astra Giurgiu în vara acestui an. În acest sezon din Liga 1, mijlocașul a evoluat în 13 partide, reușind șase goluri și șapte pase decisive. În trecut, el a mai evoluat pentru Petrolul Ploiești, Dalian Yifang, FCSB și Al Shabab.