​Formaţia din Qatar Al Sadd s-a calificat, miercuri, la Doha, în turul doi al Cupei Mondiale a Cluburilor, trecând în prima rundă de echipa Hienghene Sport (Noua Caledonie), scor 3-1 după prelungiri, potrivit News.ro.

Al SaddFoto: fifa/ getty

Golurile învingătorilor au fost marcate de Boudedjah ’26, Hassan ‘100 şi Ro-Ro ‘114. Pentru Hienghene, campioana Oceaniei, a înscris Roine, în minutul 46. Vezi aici rezumatul partidei.

În turul doi, Al Sadd, campioana Qatarului, va întâlni echipa mexicană Monterrey, campioana Concacaf, la 14 decembrie.

La Cupa Mondială a Cluburilor, Al Hilal (Arabia Saudită), echipa antrenată de Răzvan Lucescu şi campioană a Asiei, va juca în turul doi cu Esperance Tunis, campioana Africii, tot la 14 decembrie. Învingătoarea acestei ultime partide va da piept, în semifinale, la 17 decembrie, cu Flamengo, campioana Americii de Sud.

În cealaltă semifinală se vor întâlni câştigătoarea meciului Monterrey – Al Sadd şi echipa Liverpool, campioana Europei. Meciul va avea loc la 18 decembrie.

Finala va avea loc la 21 decembrie, meciul pentru locul 3, tot la 21 decembrie, iar cel pentru locul 5, la 17 decembrie.

Ultimele trei ediţii ale competiţiei mondiale a cluburilor au fost câştigate de Real Madrid. Spaniolii nu au mai reuşit câştigarea Ligii Campionilor în acest an, astfel că Europa este reprezentată de noua deţinătoare a trofeului, Liverpool.