Antrenorul Flavius Stoican ''a decis încetarea raporturilor contractuale'' cu echipa de fotbal Petrolul Ploieşti, a anunţat, miercuri, gruparea de ligă secundă pe site-ul său oficial, potrivit Agerpres.

Foto:

''Odată cu prezentarea raportului tehnic, dl Flavius Stoican a solicitat conducerii clubului şi Partenerului Finanţator Veolia încetarea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale, fără alte obligaţii financiare. Pe deplin conştient de parcursul oscilant al echipei şi totodată încrezător asupra îndeplinirii obiectivului declarat, de promovare în primul eşalon, dl Flavius Stoican a înţeles necesitatea unei schimbări la nivelul colectivului tehnic, decizia domniei sale sperând să aducă un suflu nou echipei'', se arată în comunicat.

Stoican fusese instalat ca antrenor la Petrolul înaintea acestui sezon.

Preşedintele clubului, Marius Stan, a fost mandatat ca până la şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor din data de 14 decembrie ''să identifice şi să propună'' un nou antrenor principal, precum şi o strategie care să asigure atingerea obiectivului propus.

După 20 de meciuri disputate în Liga a II-a, Petrolul ocupă locul 8 în clasament, cu 31 de puncte, la patru puncte de locul al treilea (FC Rapid), care duce la barajul pentru promovarea în Liga I.