Axel Witsel, mijlocașul echipei Borussia Dortmund, nu va mai putea juca în anul 2019 din cauza unei accidentări. Belgianul a suferit o căzătură în locuința sa și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, scrie Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Sâmbătă după-amiază, Witsel a fost integralist în victoria obținută de Borussia Dortmund, pe teren propriu, contra celor de la Dusseldorf, scor 5-0. Lucien Favre, antrenorul echipei germane, spune că a aflat de accidentarea elevului său duminică dimineața, când acesta se afla în spital.

"Din păcate, Witsel va rata meciurile rămase în acest an. Există și un lucru pozitiv, acela că se află acum acasă. E păcat pentru el, dar și pentru noi. E unul dintre cei mai importanți jucători ai noștri. Mi s-a spus despre situația lui duminică dimineața. Nu am putut vorbi cu el, era în spital", a declarat Favre, la conferința de presă de dinaintea meciului cu Slavia Praga, care va avea loc marți, de la ora 22:00, în ultima rundă din grupa F a Ligii Campionilor.

Clubul Borussia Dortmund a anunțat că Witsel a căzut în casă, suferind o accidentare serioasă la nivelul feței. Belgianul a trecut printr-o intervenție chirurgicală, iar luni a fost externat.

Axel Witsel (30 de ani) evoluează la Borussia Dortmund de la începutul sezonului 2018/2019. În acest sezon, el a fost folosit în 21 de partide, reușind trei goluri și trei pase decisive.

Witsel va rata meciul cu Slavia Praga, din Liga Campionilor, dar și partidele cu Mainz, RB Leipzig și Hoffenheim, din campionat.