Rapid București se va muta de pe Stadionul Regie începând cu luna mai a anului următor, pe Stadionul Arcul de Triumf. Daniel Pancu, antrenorul giuleștenilor, a declarat că anunțul este unul oficial, iar jocurile se vor disputa acolo până când va fi gata arena din Giulești, potrivit Mediafax.

Stadionul Arcul de Triumf (3)Foto: CNI / Facebook

"Din ce am înţeles de la domnul primar ieri, până se termină construcția Stadionului Rapid, ne vom muta pe Stadionul Arcul de Triumf, când acesta va fi gata, în mai. Eu trec în fiecare zi pe acolo și îmi place. Va avea 8.200 de locuri, în trei luni trebui să zbârnâie", a declarat Daniel Pancu, antrenorul Rapidului,

Stadionul Giulești și Stadionul Arcul de Triumf au intrat în proiectele de reconstrucție, pentru găzduirea antrenamentelor naționalelor care vor disputa pe Arena Națională meciurile de la EURO 2020.

Rapid se află în lupta pentru promovarea în Liga 1. După 19 etape scurse din Liga 2, echipa pregătită de Pancu se situează pe locul 3, care la finalul campionatului asigură prezența la barajul pentru primul eșalon. Pe primele locuri, care duc direct în Liga 1, se află UTA Arad și CS Mioveni.