Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu anunţă că a contestat cu succes la Curtea de Apel Craiova sentinţa Tribunalului Gorj, de a pronunţa falimentul grupării din Liga a II-a, transmite News.ro.

Pandurii Targu JiuFoto: panduriics.ro

"Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a făcut apel, la Curtea de Apel Craiova, pentru a solicita suspendarea sentinţei Tribunalului Gorj, nr.361/ 27.11.2019, iar cererea a fost astăzi (n.r. - miercuri) admisă. Prin documentele depuse clubul Pandurii Târgu Jiu a cerut suspendarea executării provizorii de drept a sentinţei nr.361/ 27.11.2019, pronunţată de Tribunalul Gorj, prin care au fost admise cererile formulate de administratorul judiciar Consulting Company IPURL şi creditoarea AJFP Gorj, care au solicitat deschiderea procedurii falimentului faţă de Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

Decizia Curţii de Apel Craiova este fără cale de atac: ", se arată într-un comunicat al clubului gorjean.

La 27 noiembrie, Tribunalul Gorj admisese cererea lichidatorului judiciar al Pandurii Lignitul Târgu Jiu, Consulting Compny IPURL, de a declara falimentul grupării.

După 20 de etape, Pandurii ocupă locul 19, ultimul, cu opt puncte, în clasamentul Ligii I, la 15 puncte de Csikszereda, de pe lcoul 15, ultimul care asigură menţinearea în Liga a II-a.