​Academica Clinceni și FC Hermannstadt au terminat la egalitate, scor 1-1, confruntarea din etapa a 19-a a Ligii 1. Clinceni a smuls un punct pe final de meci, după ce Vojtus a egalat în minutul 89.

Liga 1Foto: lpf.ro

Hermannstadt a deschis scorul în minutul 56 al partidei de la Clinceni, prin Petrișor Petrescu, după o deviere cu capul a lui Yazalde. Sibienii au ratat însă victoria, fiind egalați în minutul 89. Vojtus a împins mingea în poartă, după o eroare a portarului Cristiano.

În urma acestui rezultat, Academica Clinceni se menține pe locul 11, cu 19 puncte, în timp ce FC Hermannstadt rămâne pe locul 13, cu 16 puncte.

Hermannstadt nu a mai câștigat un meci în Liga 1 de pe 1 septembrie, când se impunea pe teren propriu în fața celor de la Chindia Târgoviște, scro 2-1. De atunci, echipa pregătită de Eugen Neagoe a înregistrat șapte rezultate de egalitate și patru înfrângeri.

Au evoluat următoarele echipe:

Academica: Vâlceanu - G. Matei, Răuţă, Patriche, Pârvulescu - Cebotaru - Merloi (Achim '78), Şut (Al. Popescu '67), Deretti (R. Ion '46), Buziuc - Vojtus. Antrenor Ilie Poenaru.

Hermannstadt: Cristiano - Luchin, Viera, Stoica, Opruţ - Romario Pires, Rimane, L. Dumitriu (Taira '86) - Vodă (Yazalde '15), P. Petrescu, Buşu (Tătar '64). Antrenor Eugen Neagoe.

Cartonaşe galbene: Buziuc '80, Patriche '90+3 / Opruţ '67, Yazalde '74

Arbitri: Ionuţ Coza - Tunyogi Ferencz, Daniel Hulubei - Iulian Călin;

Observatori: Corneliu Fecioru, Constantin Stătescu.