​Mijlocașul campioanei Italiei Juventus, Sami Khedira, se pregătește de o nouă intervenție chirurgicală. Potrivit site-ului dailymail.co.uk, jucătorul în vârstă de 32 de ani se va opera miercuri, 4 decembrie, la genunchi.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Fotbalistul german nu a putut evolua în meciul din ultima etapă din Serie A, remiza obținută de Juventus în fața celor de la Sassuolo, scor 2-2.

Gruparea din Torino a anunțat marți, 2 decembrie, că fostul jucător al echipei Real Madrid a efectuat mai multe investigații și acesta va fi supus unei artroscopii la genunchiul stâng.

"În ultimele zile, Sami Khedira a resimțit un disconfort la genunchiul stâng, astfel că mâine (n.red. - miercuri, 3 decembrie) va fi supus unei artroscopii, care va fi efectuată de profesorul Ulrich Boensich la Augsburg din Germania", se arată în comunicatul emis de clubul Juventus.

În acest sezon, Sami Khedira a evoluat în 17 meciuri, în toate competițiile, nu a marcat niciun gol, dar a oferit un assist.

Mijlocașul german a ajuns la Torino în anul 2015, de la Real Madrid, liber de contract. De atunci a fost un jucător important pentru campioana Italiei, jucând în 144 de meciuri, a înscris de 21 de ori și a oferit 13 pase decisive, scrie News.ro.