Fostul mare fotbalist ivorian Didier Drogba (41 de ani), unul dintre prezentatorii galei în care a fost decernat Balonul de Aur 2019, a povestit un moment inedit întâmplat în urmă cu 10 ani, care l-a avut în prim-plan pe Kylian Mbappe (20 de ani), unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din prezent, informează Mediafax.

Kylian MbappeFoto: Twitter/ UEFA Champions League

Mbappe, care s-a clasat pe locul 6 în clasamentul pentru Balonul de Aur din 2019, a urmărit de pe stadion meciul dintre Chelsea și Barcelona, din semifinalele Ligii Campionilor 2008/2009, pe vremea când se afla la o selecție la clubul londonez.

La final, Mbappe, care avea doar 10 ani, l-a rugat pe Didier Drogba, atacantul lui Chelsea, să facă o fotografie, însă a fost refuzat, ivorianul fiind extrem de supărat din cauza arbitrajului, dar și a eliminării, după 1-1, la general.

"Acum 10 ani, după un meci, un copil a venit la mine și m-a rugat să facem o poză. L-am refuzat din cauza rezultatului și a arbitrajului. Am aflat apoi că era Kylian Mbappe. Acum vreau să-mi repar greșeala", a spus Drogba, la gala de la Paris, care a avut loc luni seara.

Aflat pe scenă alături de Kylian Mbappe, Didier Drogba i-a rugat pe toți cei prezenți să se ridice în picioare pentru a face un selfie.

Kylian Mbappe a fost transferat de Paris Saint-Germain, în 2017, pentru o sumă totală de aproximativ 180 de milioane de euro. Francezul, campion mondial în 2018, a înscris 70 de goluri în cele 100 de partide disputate pentru parizieni.