Petrolul Ploieşti a remizat, 0-0, cu Metaloglobus în Liga a II-a. La finalul partidei, antrenorul ploieștenilor, Flavius Stoican, a fost ținta suporterilor Petrolului, care l-au înjurat și au scandat să plece de la echipă, potrivit Mediafax.

Liga 2Foto: frf.ro

"Mi-aş dori altceva, cu siguranţă. Mi-aş dori ca oamenii să încurajeze echipa, să muncească, să urle, să fie al 12-lea jucător. Asta mi-aş dori, dar nu e un capăt de ţară. Oamenii au strâns şi ei supărările lor, pentru că de mult îşi doresc asta, dar jucătorii şi în general echipele care reuşesc să câştige trofee sau să ajungă să promoveze, trebuie ca toată lumea să fie aproape de ei. Bun, răi, înalţi, slabi... cu ei acolo, al 12-lea jucător să fie.

Nu e un moment prielnic pentru jucătorii noştri atunci când avem mingea în apropierea porţii, dar nici nu e un capăt de ţară. Eu mă bucur că ajung acolo. Trebuie să le ofer mult mai multă linişte, atât cât pot eu. Ei ar avea nevoie de mult mai multă linişte din toate părţile. Este important meciul de la UTA, că avem de luat o revanşă. Că şi meciul de acasă, vă aduceţi aminte cum s-a disputat. Vrem să vedem la ce nivel suntem, dacă facem faţă celor de la UTA", a declarat Flavius Stoican la finalul partidei, la Telekom Sport.

Petrolul este pe locul cinci în clasamentul Ligii a II-a, cu 31 de puncte adunate.