Atacantul francez Antoine Griezmann a fost primit cu ostilitate la revenirea lui pe Stadionul Wanda Metropolitano, ca jucător al echipei FC Barcelona, la meciul de duminică, disputat împotriva fostei sale formaţii, Atletico Madrid, informează lefigaro.fr, potrivit News.ro.

Griezmann, intampinat cu un banner pe Wanda MetropolitanoFoto: Twitter

"Ai vrut să-ţi faci un nume, dar ai uitat să fii om", a fost mesajul de pe bannerul pe care i l-au dedicat fanii madrileni fotbalistului care a evoluat între 2014 şi 2019 la Atletico.

Griezmann a fost titular şi a evoluat tot meciul, fiind huiduit la fiecare atingere a balonului.

"Consider că a jucat bine. A fost un meci complicat pentru el. Publicul l-a fluierat un pic. Dar pentru mine, el a jucat bine, s-a bătut, a muncit, a avut o ocazie clară, dar nu a controlat balonul. A luptat pentru a depăşi ambianţa ostilă şi a fost foarte bine", a caracterizat antrenorul Ernesto Valverde prestaţia jucătorului.

Griezmann a fot transferat vara trecută de la Atletico la FC Barcelona, după ce catalanii au plătit clauza de reziliere a contractului francezului, de 120 de milioane de euro. Tranzacţia s-a făcut cu scandal, clubul madrilen acuzând gruparea rivală că a negociat cu jucătorul înainte ca suma clauzei de reziliere să scadă de la 200 la 120 de miliaone de euro, la 1 iulie. Griezmann a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu Atletico Madrid, scadentă în vara anului 2020.

Formaţia FC Barcelona a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Atletico Madrid, într-un meci din etapa a XV-a a campionatului Spaniei. Golul a fost marcat de Messi, în minutul 86.