Ianis Hagi a fost rezervă în meciul disputat miercuri, 27 noiembrie, de echipa sa, Genk, în penultima etapă din grupele Ligii Campionilor, contra formației FC Salzburg. Decarul echipei naționale a României a intrat pe teren în minutul 79, la scorul de 3-0 pentru austrieci, informează Mediafax.

Ianis HagiFoto: krcgenk.be

Partida s-a încheiat 1-4, iar Genk ocupă ultimul loc în grupa E, cu un singur punct adunat în cinci etape.

Campioana Belgiei a schimbat antrenorul, dar Ianis Hagi a rămas rezervă. Fostul internațional Florin Răducioiu a vorbit despre situaţia fiului lui Hagi, care nu a prins primul 11 nici cu Hannes Wolf pe banca tehnică.

"Ianis Hagi sunt convins că încă nu merită să fie titular. Nu vreau să folosesc multe cuvinte acum pentru că nu are rost. În momentul de faţă nu merită să joace titular. Nu ştim ce se întâmplă în timpul săptămânii, nu ştim cum se antrenează.

A venit un nou antrenor, am înţeles că un german. Hai să îi dăm un pic de timp, câteva săptămâni lui Ianis Hagi să reuşească să îşi găsească într-un fel sau altul ritmul, intensitatea în antrenamente şi să îl convingă pe antrenor să joace titular.

Eu nu cred că lui Ianis Hagi îi lipseşte disciplina. E evident că ceva îi lipseşte din punct de vedere al calităţii şi cum se exprimă el în teren. Probabil îi trebuie o mai mare intensitate, mai multă răutate.

Nu vreau să îl critic foarte mult pe Ianis Hagi. Nu îmi permit pentru că îl cunosc foarte bine pe acest copil. Dar evident ne întrebăm de atâtea luni de ce nu reuşeşte să joace şi să se impună la echipa aceasta", a declarat Florin Răducioiu, la Telekom Sport.