​Fanii echipei suedeze Malmo și-au exprimat nemulțumirea față de hotărârea lui Zlatan Ibrahimovic de a investi la clubul rival Hammarby, miercuri, agățând un capac de toaletă pe statuia fotbalistului amplasată în oraș, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Un suporter al formației Malmo a mers la statuia impozantă a lui Zlatan Ibrahimovic, realizată din bronz, agățând un capac de toaletă în zona umărului: "Arată mai bine acum. O mare prostie!", a declarat Karl, fanul care a făcut acest gest și care a refuzat să își spună numele de familie, potrivit SVT.

Mai mult, fanii lui Malmo cer ca statuia lui Ibrahimovic să dispară din orașul lor, considerând inacceptabil gestul fotbalistului de a investi la o altă echipă față de cea la care a evoluat în prima parte a carierei.

"Singurul lucru bun făcut de Zlatan lui Malmo este că a fost vândut pe mulți bani. De atunci, nu prea a mai făcut nimic. Îmi pare rău pentru el. A rupt orice legătură cu Malmo. Nu va mai fi un idol pentru fani și copii", a declarat Kaveh Hosseinpour, vicepreședintele grupului de suporteri.

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) a cumpărat un sfert din acţiunile clubului Hammarby, miercuri. Atacantul a crescut la juniorii echipei Malmo, iar la prima echipă a evoluat în perioada 1999-2001, fiind vândut ulterior la Ajax.

Atacantul suedez va rămâne liber de contract la finalul acestui an, înțelegerea cu Los Angeles Galaxy expirându-i la 31 decembrie.