Tehnicianul echipei Lazio Roma, Simone Inzaghi, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că la meciul cu CFR Cluj, calificarea italienilor în faza următoare a Ligii Europa “atârnă de un fir de păr”. El a adăugat că formaţia sa va face totul pentru a merge mai departe, scrie News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Este un meci de Europa League la care calificarea noastră atârnă de un fir de păr. Până când nu vom mai avea şanse matematic, vom face totul pentru a merge mai departe. Suntem în această situaţie din vina noastră, dar şi din cauza unor factori externi: cu Celtic, la 1-1, am avut un penalti clar care ar fi putut schimba situaţia. Însă ştim că trebuia să facem mult mai bine.

Înaintea meciului cu CFR Cluj, Caicedo a avut ceva probleme la gleznă, astăzi şi-a întrerupt antrenamentul şi îi vom reevalua situaţia mâine. Voi încerca să introduc în joc o echipă competitivă, ştiind că duminică avem încă un meci. Parolo şi Cataldi vor juca sigur. Şi Lazzari va trebui să facă un sacrificiu, pentru că nu îl avem pe Marusic disponibil", a afirmat Inzaghi.

El a menţionat că Strakosha a fost afectat de o răceală, însă oricum el stabilise ca împotriva CFR Cluj să joace Proto. "Nu ptiu dacă Adekamye va juca titular sau va intra pe parcurs, dar el cu siguranţă va evolua", a mai afirmat tehnicianul.

Aflată pe locul doi în Grupa E a Europa League după patru meciuri, CFR Cluj mai are nevoie de un singur punct pentru a-și asigura prezența în şaisprezecimile de finală. Joi, campioana României va juca în deplasare cu Lazio, pe Stadio Olimpico din Roma, de la ora 22:00.

În ultima partidă, clujenii o vor înfrunta pe Celtic Glasgow, formație care și-a asigurat deja calificarea în faza următoare. Partida va avea loc pe 12 decembrie, de la ora 19:55.

Clasament Grupa E:

1. Celtic Glasgow (7-3) 10 puncte - deja calificată

2. CFR Cluj (4-3) 9

3. Lazio Roma (5-7) 3

4. Rennes (2-5) 1