​Leo Grozavu, antrenorul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, și Răzvan Tincu, fundașul formației, au catalogat prestația arbitrului Sebastian Colțescu din meciul cu FC Viitorul (4-1 pentru echipa lui Hagi) drept una jalnică.

Liga 1Foto: lpf.ro

"Mi-e și greu să vorbesc. Mi-e rușine de mine că trebuie să vorbesc despre domnul Colțescu, e al nu știu câtelea joc pe care îl strică în Liga 1. Și azi a avut o prestație jalnică, dar nu doar din cauza lui am pierdut. Atât timp cât primele două faulturi au fost cartonașe, era foarte clar. Eram avizați, le-am transmis și jucătorilor, dar n-au știut nici ei să gestioneze.

E dificil să joci contra unui asemenea arbitru. Nu mai vorbesc de penalty-ul dat adversarului la 3-1. Comisia Centrală a Arbitrilor știa că următoarea etapă jucam cu Craiova și ne-au trimis arbitru din Craiova. Acum nu știu dacă e coincidență sau prostie", a spus Grozavu, la Digi Sport.

Sebastian Colțescu l-a eliminat pe fundașul Răzvan Tincu pentru cumul de cartonașe galbene, în minutul 33. Trei minute mai târziu, algerianul Rachid Bouhenna a fost și el eliminat din același motiv.

"O prestație jalnică a domnului Colțescu, nu știu al câtelea meci îl strică. Pentru fiecare contact dădea cartonaș galben. A reușit să strice un meci din care cred că puteam obține mai mult. Primul galben mi-l asum. În schimb, la al doilea, am vrut să sar la cap, dar în momentul când sari la cap, e normal ca din inerție să mi se desprindă brațele de corp. Nu am vrut să-mi lovesc adversarul.

De obicei nu avem treabă cu arbitrajul, mai ales cu domnul Colțescu, care știam că dă galbene ușor. N-am vorbit cu dânsul, în momentul în care am văzut că dă fault la a doua intervenție, mi-am dat seama că mă și elimină. M-am dus la vestiare și după 5 minute a venit un alt coleg, am zis că nu e adevărat. E foarte greu să joci și împotriva arbitrului", a declarat Tincu, la Digi Sport.

FC Viitorul a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe, luni, la Ovidiu, scor 4-1, în runda cu numărul 17 din Liga 1. Oaspeţii au evoluat în dublă inferioritate numerică din minutul 36, potrivit Mediafax.

Citește și: Liga 1: Viitorul vs Sepsi 4-1 / Oaspeții, în nouă jucători încă din minutul 36