Victor Pițurcă, antrenorul Universității Craiova, pariază pe calitățile de antrenor ale lui Mirel Rădoi pentru a califica echipa națională a României la Campionatul European din 2020. Fostul selecționer îl vede pe Rădoi un înlocuitor bun pentru Cosmin Contra.

HotNews.roFoto: Hotnews

În barajul Ligii Națiunilor, România va juca, în deplasare, cu Islanda, în timp ce, al doilea meci va fi tot în deplasare, cu învingătoarea dintre Bulgaria și Ungaria.

"Foarte greu, Islanda e o echipă dificilă, e o echipă greu de trecut, mai ales prin prisma faptului că nu prea jucăm noi ce ar trebui să jucăm.

Dacă va fi Mirel Rădoi, aşa cum eu observ şi cred că va fi un lucru bun, cred că putem avea şanse, fiindcă el a evaluat în cele mai mici detalii valoarea jucătorilor şi acest lucru contează foarte mult.

Are stofă de selecţioner, s-a văzut. Are stofă. Acum trece la un alt nivel, nu va fi uşor, nu va fi simplu pentru el, pentru că toată lumea aşteaptă aceste meciuri ca şi cum el ar fi salvatorul. Toată lumea va fi dezamăgită dacă nu ne vom califica, dar trebuie înţeleasă treaba. Orice selecţioner va fi numit, trebuie să i se dea şansa şi în preliminariile viitoare", a declarat Victor Piţurcă, la finalul meciului cu FC Hermannstadt, informează Mediafax.