Echipa italiană de fotbal AC Milan, aflată în dificultate de la începutul sezonului, i-a propus un contract pe şase luni atacantului suedez Zlatan Ibrahimovic, care şi-a anunţat săptămâna trecută plecarea de la Los Angeles Galaxy, informează AFP.

Zlatan, aproape de tricoul lui MilanFoto: captura gazzetta dello sport

Potrivit ziarului Gazzetta dello Sport şi postului de televiziune Sky Sports Italia, AC Milan a demarat negocierile cu agentul starului suedez, Mino Raiola, pentru a încerca să-l convingă pe Ibrahimovic să revină în Lombardia, unde a mai petrecut două sezoane, între 2010 şi 2012.

Atacantul suedez a marcat 42 de goluri în 61 de meciuri disputate în tricoul lui Milan, ajutând gruparea "rossonera" să cucerească ultimul său titlu de campioană, la finalul sezonului 2010/2011.

Potrivit publicaţiei Gazzetta dello Sport, AC Milan doreşte să-l angajeze pe Ibrahimovic pentru şase luni, dar este dispusă să-i plătească 6,6 milioane euro dacă suedezul va accepta să semneze un contract pe un an şi jumătate.

În ciuda vârstei sale (38 ani), Zlatan Ibrahimovic continuă să rămână un jucător bine cotat, după ce a reuşit să impresioneze în Liga nord-americană de fotbal (MLS), unde a înscris în total 54 de goluri şi a oferit 17 pase decisive în 58 de partide disputate pentru Los Angeles Galaxy. Sursa: Agerpres.