​Eden Hazard, jucătorul echipei Real Madrid, a fost descris drept "cel mai leneș jucător lângă care am evoluat" de John Obi Mikel, fostul său coleg de la Chelsea, actual fotbalist al grupării Trabzonsport. Cu toate acestea, nigerianul i-a lăudat calitățile belgianului.

Eden HazardFoto: realmadrid.com

"Hazar este foarte talentat. Nu ajunge la nivelul lui Messi, dar când are mingea la picior poate să facă orice vrea", a spus Obi Mikel, celor de la beIN Sports din Turcia, după care a povestit și de perioada petrecută împreună la Chelsea:

"Hazard este cel mai leneș jucător lângă care am evoluat. Nu îi plăcea să se antreneze prea mult. În timp ce noi lucram el stătea într-o parte și aștepta să terminăm antrenamentul. Însă, duminicile, el era cel mai bun om al meciului, era incredibil".

În vârstă de 32 de ani, John Obi Mikel a evoluat timp de 11 ani în tricoul echipei Chelsea, dintre care cinci au fost alături de Eden Hazard. Nigerianul a adunat 372 de meciuri la formația londoneză, marcând șase goluri și oferind 13 pase de gol, informează Mediafax.