​Sorin Bucuroaia, antrenor secund al echipei Turris, a declarat miercuri seară că Marius Baciu a fost invitat la Parchet ca să dea o declaraţie şi că acest caz nu este legat de pariuri sau meciuri trucate, ci este vorba de “o chestie minoră, personală”, scrie News.ro.

Marius BaciuFoto: Mediafax

“Nu ştiu nici eu prea multe. După meci au venit nişte domni, l-au luat pe Marius şi i s-a spus că trebuie să meargă la Parchet să dea o declaraţie. În faţa vestiarului. Toată lumea era bulversată, şi băieţii s-au speriat. Marius m-a rugat să vin după el şi, în drum spre Parchet, am citit şi noi ce ştiri s-au dat, cu meciuri trucate, cu pariuri, toate tâmpenile. Care s-au scris... M-au dat peste cap.

Eu sunt colaboratorul lui Marius de ceva timp, îl ştiu ca un om drept şi curat. A ieşit acum 15 minute avocatul şi ne-a spus clar: nu este vorba despre pariuri şi trucate. Este o chestie minoră, o chestie personală de-a lui Marius Baciu.

La un moment dat mi-a cerut pastilele. I se făcuse un pic rău. Nu i-au pus cătuşele, nu erau în vestiar, au vorbit normal. Nu s-a pus problema să îl bruscheze sau să îl jignească, l-au invitat la Parchet să dea o declaraţie. Pe mine mă interesa să ştiţi toţi că nu este vorba de pariuri sau meciuri trucate”, a spus Bucuroaia, potrivit imaginilor de pe site-urile gsp.ro şi sport.ro.

El a precizat că Marius Baciu este “un om senzaţional”, căruia “i-au dat lacrimile” pe bancă după victoria din meciul cu Sportul Snagov, scor 3-2. “Glumeam cu el înainte de meci şi spunea: ‘Nu am mai reuşit o victorie din februarie şi nu mai ştiu cum să mă bucur la o victorie’. Îi curgeau lacrimile aşa şi l-am luat în braţe şi l-am pupat. Între noi este o legătură foarte strânsă”, a adăugat antrenorul.

Tehnicianul echipei Turris-Oltul Turnu Măgurele, Marius Baciu, a fost ridicat de trupele speciale de la stadion, miercuri, după meciul din deplasare cu formaţia Sportul Snagov, câştigat cu scorul de 3-2, în etapa a XVII-a a Ligii a II-a.

Dosarul care îl vizează pe Baciu, pentru infracţiuni economice, este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Citește și:

VIDEO Marius Baciu, antrenor Turris Turnu Măgurele, reținut de trupele speciale direct de la stadion

Sportul Snagov se dezice de orice legătură cu cazul Marius Baciu: "Toate meciurile noastre sunt jucate cu o sabie deasupra capului"