Raheem Sterling, mijlocaşul ofensiv al echipei Manchester City, a fost exclus din echipa Angliei pentru meciul cu Muntenegru, după o altercaţie avută la antrenamentul de luni dimineaţă cu Joe Gomez, fundaşul formaţiei Liverpool, a anunţat FA, informează lequipe.fr. Jucătorul lui City va rămâne însă în lot în vederea următorului meci, cel cu Kosovo.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Cei doi fotbalişti se şicanaseră şi cu o zi înainte, în derbiul Liverpool - Manchester City, scor 3-1, disputat în Premier League.

"Una dintre marile noastre provocări şi unul dintre punctele noastre forte sunt că noi am fost capabili să separăm rivalităţile dintre cluburi de echipa naţională. Din nefericirie, emoţiile meciului de ieri au rămas proaspete. Acum că decizia a fost luată cu acordul întregii echipe, important este să ne concentrăm asupra meciului de joi", a declarat selecţionerul Gareth Southgate, într-un comunicat.

Meciul Anglia - Muntenegru se va disputa, joi, de la ora 21.45, în Grupa A a preliminariilor Campionatului European din 2020. La 17 noiembrie, Anglia va evolua în deplasare, în Kosovo, scrie News.ro.