Răzvan Lucescu, actual tehnician al formației din Arabia Saudită, Al Hilal, a vorbit despre modul cum fotbalul românesc ar putea atrage din nou atenția atât a suporterilor, cât și a investitorilor: revenirea echipelor de tradiție în prima ligă, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"E o experienţă care îl poate propulsa ca antrenor (n.red. - pe Daniel Pancu). Nu este simplu, pentru că Rapid vine după câţiva ani în care a fost foarte jos. Ai nevoie de experienţă. Una e să joci la Liga 4, alta e să joci la Liga 3 şi alta e să joci la Liga 2. E nevoie de puţină răbdare, dar campionatul e lung. Fotbalul românesc are nevoie de Rapid în prima ligă. E nevoie de acel entuziasm, de acel public. Rapid, Petrolul, "U" Cluj, Braşov, sunt echipe care au atras mereu. Fotbalul este făcut să fie jucat cu spectatori, iar pentru asta ai nevoie de nume importante. Asta e realitatea! S-ar putea să nu le convină unora, celor de la echipe mici, dar avem nevoie să atragem lume, investitori, atenţie", a spus Răzvan Lucescu, pentru Pro X.

Rapid nu a mai câștigat de patru etape și ocupă locul 7 în acest moment, cu 22 de puncte, dar are două restanţe, cu UTA şi Dunărea Călăraşi. Lider este CS Mioveni, cu 30 de puncte. UTA se află pe locul secund, cu 28 de puncte. Farul şi Petrolul sunt pe 3 şi 4, cu câte 25 de puncte.