Accidentat în meciul dintre Gaziantep și Galatasaray, Florin Andone a aflat, luni, diagnosticul medicilor, în urma examenului RMN. Atacantul român a suferit o ruptură a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept și nu va mai juca în acest an, perioada de recuperare fiind estimată la cel puțin două luni, conform frf.ro.

Florin AndoneFoto: frf.ro

Potrivit site-ului oficial al clubului Galatasaray, Andone a suferit o ruptură a ligamentului colateral intern şi o leziune parţială a ligamentului încrucişat anterior, la genunchiul drept.

Clubul turc a precizat că internaţionalul român a început recuperarea, dar nu a menţionat nici perioada de indisponibilitate şi nici dacă este nevoie de o intervenţie chirurgicală, scrie News.ro.

Conform site-ului FRF, Florin Andone va absenta cel puțin 2 luni – 2 luni și jumătate, perioada estimată pentru recuperare.

Atacantul Florin Andone s-a accidentat, sâmbătă, în meciul Gaziantep - Galatasaray şi a fost schimbat în minutul 11, cu Ryan Babel.

Andone era convocat de selecţionerul Cosmin Contra pentru ultimele meciuri din preliminariile Euro-2020, cu Suedia (15 noiembrie) şi Spania (18 noiembrie).