CSU Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, duminică, în depalsare, la Ploieşti, cu Chindia Târgovişte, în etapa a XVI-a a Ligii I. Oltenii au avut peste o oră de joc superioritate numerică, scrie News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Au marcat: Bic '62 / Cicâldău '64.

1-0, min. 62: Neciu a pasat dintr-o lovitură liberă lateral dreapta către Bic, care, nemarcat în marginea careului, a înscris cu un şut de la 15 metri.

1-1, min. 64: Cicâldău a executat o lovitură liberă de la 22 de metri, balonul intrând în poartă după ce a fost deviat de un jucător din zid.

Ivancic a fost eliminat în minutul 28, cu roşu direct, pentru că l-a lovit cu cotul în figură pe Bălaşa.

Au evoluat următoarele echipe:

Chindia: Aioani - Martac, Benga, Leca, Neciu (Dumitraşcu '80) - Neguţ (Novac '89), Raţă, Bic, Yameogo - Ivancici, Dumiter (Voduţ '77). Antrenor Viroel Moldovan;

Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Bălaşa (Acka '63), T. Ferreira, Bancu - Ivanov (A. Ioniţă '64), Cicâldău, Ciosici - Bărbuţ, A. Ivan, Mihăilă (Zakarici '68). Antrenor Victor Piţurcă.

Cartonaşe galbene: Yameogo '74 / Mihăilă '50, Ivan '52, Cicâldău '57, Bancu '60.

Arbitri: Cătălin Popa – Valentin Avram, Mihai Marius Marica – George Rădulescu;

Observatori: Iosif Olah, Ioan Mironaş.

În urma acestui rezultat, CSU Craiova rămâne pe locul 4, cu 28 de puncte, după CFR Cluj, 30 de puncte, FC Viitorul, 29 de puncte şi Astra, 28 de puncte.

Chindia urcă provizoriu pe locul 10, cu 17 puncte.

Piţurcă: "Este inadmisibil să joci cu un om în plus şi nici măcar să nu ai ocazii clare"

"Dacă nu reuşeşti să marchezi la începutul jocului, când ne-am creat ocazii de gol şi când joci slab în momentul în care adversarul are un om în minus, pe alocuri chiar a jucat mai bine echipa din Târgovişte, aşa se întâmplă. Până la urmă trebuie să fim mulţumiţi şi cu acest meci nul, pentru că probabil dacă nu egalam repede din acea acea fază fixă puteam să şi pierdem meciul.

Sunt supărat pentru tot ceea ce s-a întâmplat pe teren. Este inadmisibil să joci cu un om în plus, să fii echipa mai valoroasă şi nici măcar să nu ai ocazii clare de a înscrie, asta mă supără mai mult. Acolo (n.r. - la Bic) trebuia să fie Cicâldău, probabil mai trebuia să iasă un jucător din linie, pentru că ei aveau numai patru jucători acolo. În sfârşit, nu mai comentează.

Nu este nicio presiune, eu nu văd din punctul meu de vedere nicio presiune, era un joc de fotbal după unul foarte bun, trebuia să jucăm de aceeaşi manieră, dar nu am reuşit să ne concentrăm, să jucăm la fel cum am făcut-o cu Dinamo. Dacă nu eşti concentrat poţi să ratezi cum a ratat Mihăilă, cum a ratat Ciosici şi cum au ratat şi alţi jucători.

Le-am spus jucătorilor că e o echipă care munceşte foarte mult în teren, joacă şi cu sufletul şi aşa s-a întâmplat atât timp cât au jucat cu un om mai puţin. Bineînţeles că m-a afectat această partidă, pentru că aveam aşteptări mult mai mari de la jucătorii mei la acest joc şi văd că nici psihic nu stăm foarte bine, pentru că dacă nu te concentrezi înseamnă că nici psihic nu stai bine şi trebuie să lucrăm şi la capitolul ăsta", a declarat Piţurcă.

Programul etapei a 16-a din Liga 1:

Vineri, 8 noiembrie

Astra Giurgiu - FC Voluntari 1-0

FC Hermanstadt - Viitorul 1-1

Sâmbătă, 9 noiembrie

Academica Clinceni - Politehnica Iași 1-0

Chindia Târgoviște - Universitatea Craiova 1-1

Ora 20.30 FC Botoșani - FCSB, stadion Municipal - Botoșani.

Duminică, 10 noiembrie

Ora 16.00 Sepsi Sf Gheorghe - Gaz Metan Mediaș, stadion Municipal - Sf. Gheorghe.

Ora 19.00 Dinamo - CFR Cluj, stadion Dinamo - București.