​​Andre Gomes, mijlocaşul echipei Everton, ar putea reveni pe teren în acest sezon, a anunțat antrenorul Marco Silva. Portughezul a suferit o fractură cu dislocare a gleznei drepte, după un duel cu atacantul sud-coreean Heung-Min Son la meciul cu Tottenham, din Premier League.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Totul a decurs bine și sper să-l mai vedem jucând în acest sezon. Nu e ușor pentru noi să oferim data exactă a revenirii sale, însă cred că este posibil (n.red. - să mai joace în acest sezon) având în vedere feedback-ul de la staff-ul medical. Nu putem fi siguri 100 %, pentru că am văzut gravitatea accidentării, însă sunt multe lucruri pozitive", a declarat tehnicianul Marco Silva, potrivit Mediafax.

În minutul 78 al meciului, Everton - Tottenham, scor 1-1, Heung-Min Son a intrat prin alunecare pentru a câștiga o minge controlată de Andre Gomes, portughezul a căzut rău și a suferit o dublă fractură de gleznă, în urmă căreia a rămas întins pe gazon minute bune, pentru ca medicii să-i acorde îngrijiri. Doctorii i-au aplicat chiar și masca de oxigen lui Andre Gomes.

În urma acestei accidentări, Andre Gomes a suferit o intervenție chirurgicală din care a ieșit bine. Miercuri, 6 noiembrie, jucătorul în vârstă de 26 de ani, a fost externat și a ajuns acasă.

"Salut tuturor, așa cum știți totul a decurs bine. Sunt acasă cu familia mea. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul vostru și pentru energia pozitivă transmisă", a spus Andre Gomes, într-un filmuleț postat pe conturile de socializare.

S-ar putea să te mai intereseze și: