Clubul Celtic Glasgow a anunţat, joi, că doi fani ai echipei scoţiene au fost înjunghiaţi la Roma, unde se află pentru meciul cu Lazio, din grupa E a Ligii Europa, din care face parte şi CFR Cluj, transmite News.ro.

Suporteri ai lui Glasgow RangersFoto: celticfc.net

"Celtic confirmă că doi fani au fost răniţi, ei fiind înjunghiaţi noaptea trecută. Amândoi sunt în spital şi vor primi asistenţă din partea clubului şi a consulatului Marii Britanii la Roma. Îi sfătuim pe suporteri să respecte ghidul oferit de club", se arată pe contul de Twitter al grupării Celtic.

Potrivit agenţiei ANSA, cei doi fani, cu vârste de 35 de ani şi 52 de ani, au fost atacaţi într-un pub din Roma şi au ajuns apoi la Policlinico Umberto 1.

După incidentul de noaptea trecută, Celtic a postat pe site-ul oficial un ghid pentru fani, în care îi sfătuieşte pe aceştia, între altele, ca acolo unde este posibil să rămână în grupuri mari, ca ‘n oraş, în special seara, să încerce să nu iasă în evidenţă, dar şi să evite să poate culorile clubului când se plimbă prin oraş, în special seara.

Celtic Glasgow şi Lazio Roma fac parte din aceeaşi grupă cu CFR Cluj, în Liga Europa. Lazio şi Celtic se vor întâlni în această seară, de la ora 19.55, când este programată şi confruntarea CFR Cluj – Rennes.