În ziua meciului din etapa a patra din faza grupelor a Europa League, CFR Cluj a publicat un interviu cu atacantul ardelenilor, George Țucudean, care s-a retras din activitate din cauza problemelor de sănătate, informează Mediafax.

George Tucudean, CFR ClujFoto: cfr1907.ro

Jucătorul în vârstă de 28 de ani, care se pregătește să revină pe teren, a dezvăluit de ce a ales să semneze cu gruparea din Gruia: "Atunci era antrenor Dan Petrescu, iar el este o garanție a seriozității". În plus, Țucudean a avut numai cuvinte de laudă la adresa antrenorului român:

"Este un om fantastic, a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști români, iar acum este unul dintre cei mai mari antrenori. Pregătește foarte bine fiecare meci, chiar dacă intri la ședință și nu ești concentrat în totalitate, când ai ieșit de acolo îți vine să muști din ei, să îi mănânci pe toți".

George Țucudean a suferit în luna aprilie a acestui an o operație pe inimă la o clinică din Viena. Ulterior, atacantul a revenit pe gazon, după o pauză de recuperare. La începutul lunii iulie, Țucudean s-a operat din nou la inimă, a încercat să revină din nou la echipă, dar la scurt timp a anunțat că se va retrage pentru o perioadă din fotbal.

Jucătorul în vârstă de 28 de ani și-a anunțat însă întoarcerea la campioana României. Țucudean vrea să intre din nou în lotul ardelenilor în decembrie 2019.

Europa League: CFR Cluj vs Rennes (de la 19:55)